Barlabás András

Barlabás András 31 éves közgazdászt, operatív menedzsert indítja közös képviselőjelöltként a 4-es körzetben a a Momentum, a DK, a Jobbik, az LMP, a Mindenki Magyarországa Mozgalom, az MSZP és a Párbeszéd. András a családjával együtt a környéken lakik, napi szinten találkozik azokkal a bosszantó és felháborító problémákkal, melyet a helyben élő lakók tapasztalnak.

Programjában kiemelt helyen szerepel a térítésmentesen használható Egészségügyi Diagnosztikai Központ megépítése, fontosnak tartja, hogy képviselőtársaival közösen a városi oktatási intézményeket átléptesse a XXI. századba. Híve a közlekedési káosz megoldásának, a minél zöldebb környezet kialakításának.

Fiatalként fontosnak tartja, hogy a korosztálya ne hagyja el Fehérvárt, ezért a fiatalok lakhatási problémájának enyhítésén kíván segíteni.

A Közlekedési problémák megoldását az okos város “smart city” megoldásban látja. Egy olyan ingyenes mobil applikációt szeretne elérhetővé tenni, ami minden fehérvárinak segít kiválasztani a megfelelő útvonalat – figyelembe véve az időjárást, a dugókat, az üres kerékpár és gépjármű parkolóhelyeket, valamint az elérhető buszjáratokat.

Elérhetőségek:
E-mail: barlabas.andras[kukac]hajrafehervar.hu
Facebook:
https://www.facebook.com/barlabasandras/
https://www.facebook.com/hajra.szekesfehervar
Instagram: https://www.instagram.com/barlabasandras/