Fazakas Attila

Fazakas Attila 45 éves számítástechnikai mérnök, feleségével Palotavárosban nevelik gyerekeiket. Közös jelöltként tudja milyen problémák vannak a 8-as körzetben, hiszen ellentétben a mostani képviselővel ő maga is ott lakik.

Korábban is indult a körzetben, ahol szép eredményeket ért el. Attila a Jobbik, az MSZP, a DK, az LMP, a Mindenki Magyarországa Mozgalom, a Momentum és a Párbeszéd közös képviselőjelöltje.

2018-ban Fejér 2-ben legesélyesebb ellenzéki országgyűlési képviselőjelöltként közel 15 ezren támogatták és szavaztak rá. Kérlelhetetlen élharcosa a korrupció visszaszorításának, az elszámoltatásnak.

2010-2019 között az önkormányzat különböző szakbizottságaiban dolgozott, 2010-től napjainkig a Magyar Állandó Értekezlet oktatással és szórvány közösségekkel foglalkozó szakbizottságának a tagja.

Fontosnak tartja, hogy Fehérvár a lehetőségeihez mérten nézzen ki, szolgálja ki az itteni adófizetőket, végre ne fölösleges hobbiberuházásokra költsék el közös pénzünket.

Kiemelt projektnek tartja az Önkormányzati egészségügyi-diagnosztikai központot felépítését, ahol a legmodernebb CT, MR, Lézeres mammográfia, ultrahangos képalkotó eszközök és egy meddőségi centrum fog kialakításra kerülni. Ezzel minden fehérvári állandó lakos szakorvosi beutalója alapján egy héten belül időpontot kap a neki javasolt diagnosztikai vizsgálatra térítésmentesen.

Tervei között szerepel a Kelemen Béla utcai orvosi rendelő és az István Király Általános Iskola felújítása, jó minőségű, babakocsik számára is megfelelő járdák, külső kerékpártárolók, kerékpárutak kialakítása és biztonságos gyalogátkelőhelyek építése, a Palotai úti buszmegálló fedetté tételét.

Fontosnak tartja a közterek gondozását, a játszóterek árnyassá tételét.
A kutyatartókkal konzultálva megfelelő számú kutyapiszok-zacskó tartót fog telepíteni.

A jelenlegi tervekkel szemben a fásítást és a zöldfelületeket nem a város határába tervezi, hanem a lakótelepre, a növények, fák gondozását helyben fúrt kutakkal valósítaná meg.

A parkolási problémák nagyon komoly gondot okoznak, éppen ezért ezt egy szakemberek által kidolgozott XXI. századi, környezetkímélő módszerrel kívánja megoldani, melynek részleteit a kampányban ismerteti.

Palotaváros tele nyugalommal!
Biztosítani fogja, hogy 22 óra után a lakótelepen nyugalom legyen, véget érjen a randalírozás, ne hangoskodjanak, italozzanak a játszótereinken, nyáron is lehessen nyitott ablaknál pihenni.

A városi program keretében bérlakások építéséért és felújításáért fog küzdeni! A bérlakás programot a legnehezebb helyzetben lévő  pályakezdő fehérvári fiatalokra kívánja fókuszálni, ezzel is hatást gyakorolva az elszabadult albérlet árakat.

E-mail: fazakas.attila[kukac]hajrafehervar.hu
Facebook:
https://www.facebook.com/fazakas.attila.jobbik/
https://www.facebook.com/hajra.szekesfehervar
Tel: +36 70 618-5079